Komunia Olsztyn w Loft 2.0

Odpowiednio zorganizowana Komunia Olsztyn to sukces i zadowolenie gości gdyż jest to bardzo ważne wydarzenie w życiu każdego dziecka oraz rodzica, które wiąże się z wieloma przygotowaniami. Wybór odpowiedniej restauracji może być kluczowy dla udanej uroczystości. Restauracja Loft 2.0 to doskonałe miejsce na organizację uroczystości jakim jest komunia Olsztyn, ponieważ oferujemy:

  1. Wyjątkowe menu na komunie Olsztyn – nasza kuchnia serwuje pyszne i zróżnicowane dania, które zadowolą nawet najbardziej wymagających gości.
  2. Profesjonalną obsługę – nasi kelnerzy i barmani zadbają o każdy szczegół, dzięki czemu Państwa goście będą czuli się wyjątkowo.
  3. Przestronną i elegancką salę – nasza restauracja posiada przestronną i klimatyzowaną salę, która pomieści nawet większą grupę gości dzięki czemu komunia olsztyn będzie udana i każdy może zostać zaproszony.
  4. Niezapomnianą atmosferę – w naszej restauracji Loft 2.0 panuje wyjątkowa atmosfera, która sprawi, że uroczystość komunii będzie jeszcze bardziej niezapomniana.. Wszystkie zorganizowane komunie olsztyn, które do tej pory odbyły się w Naszej restauracji właśnie takie były.
  5. Indywidualne podejście – jesteśmy elastyczni i dostosowujemy się do Państwa potrzeb i oczekiwań, tak aby komunia była zorganizowana zgodnie z Państwa wizją.

Zapewniamy pełen profesjonalizm, dbałość o detale i wyjątkową atmosferę, co sprawi, że organizacja komunii w restauracji Loft 2.0 będzie zawsze dobrą decyzją. Przykładowy układ stolików jaki możemy zrobić aby komunia Olsztyn spełniała Państwa oczekiwania. Chcecie Państwo abyśmy wycenili coś z naszego ogólnego menu ? Żaden problem.

Mamy Możliwość organizacji oraz rezerwacji parkingu w pobliżu restauracji.

Menu na Komunie Olsztyn

Zupa:
Rosół z Makaronem

Danie Główne:
Sandacz na musie z brokułów, warzywa konfitowane, graten ziemniaczany, sos winno – maślany

Deser:
Mus chałwy z żelem malinowym i granatem.

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka:
Carpaccio z buraka, orzechy włoskie, granat, sos malinowy, ser lazur, rukola

Danie Główne:
Medaliony Wieprzowe w sosie kurkowym, warzywa gotowane oraz ziemniaki opiekane w rozmarynie.

Deser:
Szarlotka z sosem angielskim i bitą śmietaną.

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka:
Tatar z Łososia i awokado z paluchem grissini

Zupa (jedna do wyboru):
Żurek z Białą Kiełbasą, ziemniakami puree i jajkiem.
Krem z białych warzyw z chipsem ziemniaczanym, oliwą truflową

Danie Główne (jedna do wyboru lub określenie ilości poszczególnych dań):
Sandacz na musie z brokułów, warzywa konfitowane, graten ziemniaczany, sos winno – maślany,

Pierś z kurczaka zapiekana z pomidorami, pieczarkami, cebulą i mozzarellą, ziemniaki opiekane, miks sałat,

Deser:
Tarta z kremem cytrynowym i bezą włoską

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka:
Trio Szefa Kuchni
Kurczak marynowany w balsamico 
Pomidor z musem truflowym
Tatar z łososia
Paluchy grissini

Zupa (jedna do wyboru):
Żurek z Białą Kiełbasą, ziemniakami puree i jajkiem.
Krem z białych warzyw z chipsem ziemniaczanym, oliwą truflową

Danie Główne (jedna do wyboru lub określenie ilości poszczególnych dań):
Sandacz na musie z brokułów, warzywa konfitowane, graten ziemniaczany, sos winno – maślany
Medaliony Wieprzowe w sosie kurkowym, warzywa gotowane oraz ziemniaki opiekane w rozmarynie.

Deser:
Sernik mango, bita śmietana, owoce sezonowe, żel malinowy

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka:
Trio Szefa Kuchni
Kurczak marynowany w balsamico
Pomidor z musem truflowym
Tatar z łososia
Paluchy grissini

Zupa (jedna do wyboru):
Zupa borowikowa, kluseczki ptysiowe, oliwa ziołowa
Krem z białych warzyw z chipsem ziemniaczanym, oliwą truflową

Danie Główne (jedna do wyboru lub określenie ilości poszczególnych dań):
Udko z kaczki konfitowane, knedle z jabłkiem, kapusta w czerwonym winie, sos Calvados
Sandacz na musie z brokułów, warzywa konfitowane, graten ziemniaczany, sos winno – maślany
Polędwiczka wieprzowa w boczku, sos kurkowy, ziemniaki opiekane w rozmarynie, warzywa gotowane

Deser:
Mini mus chałwowo – kawowy
Mini szarlotka
Mini sernik
Mini beza z mascarpone
Panna cotta

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Półmiski zimnych przekąsek:
Wybór mięs pieczonych z sosem tatarskim,
Rolada szpinakowa z łososiem,
Rolada serowa z twarożkiem i warzywami,
Carpaccio z buraka
Sałatka Grecka
Sałatka Cezar
Vol – au – venty z ciasta francuskiego faszerowane:
pastą ziołową,
musem serowym
pastą z tuńczykiem

Półmiski zimnych przekąsek – 65zł/os
Antipasti:
·  Cukinia faszerowana ricottą i orzechami
·  Bakłażan grillowany, spianata, karczoch
·  Pate z  wątróbek drobiowych, chutney z czerwonej cebuli na tostach
·  Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem,
·   Rolada serowa z warzywami
Babeczki z ciasta francuskiego faszerowane:
·   pastą ziołową
·   musem serowym
·   pastą z tuńczykiem
Babeczki z ciasta kruchego faszerowane:
·   Łososiem
·   Kurczakiem marynowanym
·   Salami

Wybór tatarów na pieczywie żytnim:
·   z łososia
·   polędwicy wołowej

Carpaccio z buraka
Sałatka z falafelem
Sałatka z wędzonym twarogiem

Bufet Deserowy – 35zł/OS
– Mus chałwowo-kawowy
– Szarlotka
– Sernik
– Mini beza z mascarpone
– Pana Cotta

Danie Gorące
– Żurek z białą kiełbasą – 20 zł
– Flaki wołowe – 25 zł
– Strogonow wołowy – 30 zł

Alkohole
Własne – opłata korkowa 20zł/os lub do wykorzystania na barze 30zł/os
Wódka Stock Prestige 0,5L – 79zł
Wino białe lub czerwone 0,75L – 75zł
Whisky 0,7L – 160zł

Tort
Tort Śmietanowy z owocami sezonowymi 15zł/os (minimum 10 osób)
Tort Szwarcwaldzki 18zł/os (minimum 10 osób)
Tort Bezowy z mazurskim serem a’la mascarpone i owocami sezonowymi 300zł/12 osób.
Własny – opłata tortowa 10zł/OS