Impreza Firmowa Olsztyn w Loft 2.0
Organizujemy imprezy nawet do 2 w nocy.

Jeśli szukasz idealnego miejsca na organizację imprezy integracyjnej w Olsztynie, to Loft 2.0 Restauracja Olsztyn jest idealnym wyborem! Nasza przestronna i elegancka sala pozwala na zorganizowanie wyjątkowego wydarzenia. Dzięki czemu Państwa impreza firmowa Olsztyn będzie w stylowym i niepowtarzalnym otoczeniu.

Nasi doświadczeni kucharze przygotują dla Państwa wyśmienite dania kuchni europejskiej i światowej, dostosowane do indywidualnych potrzeb i gustów gości. Nasze menu jest zawsze dopasowane do najnowszych trendów kulinarystycznych, a także do sezonowości i dostępności świeżych produktów.

Nasza obsługa jest profesjonalna i zawsze służy pomocą w organizacji, zapewniając, że impreza firmowa Olsztyn, impreza integracyjna Olsztyn będzie pełna satysfakcji i zadowolenie naszych gości. Nasza sala jest również wyposażona w niezbędne urządzenia i sprzęty, takie jak system nagłaśniający, ekran projekcyjny i oświetlenie, aby zaspokoić potrzeby każdej imprezy.

Dodatkowo, nasza lokalizacja w centrum Olsztyna pozwala na łatwy dostęp dla gości. Wszystkie te czynniki sprawiają, że impreza firmowa olsztyn w Loft 2.0 Restauracja Olsztyn będzie niezapomnianym przeżyciem dla Państwa i waszych gości. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji i zarezerwować datę swojej imprezy firmowej. Zobacz jak oceniają Nas nasi goście. Jesteście Państwo ciekawi jak może wyglądać przykładowe ustawienie stolików kliknijcie w link? Jeśli chcieliby Państwo wybrać konkretne dania z naszego menu chętnie je wycenimy.

Mamy Możliwość organizacji oraz rezerwacji parkingu w pobliżu restauracji.

Wigilia Firmowa w loft 2.0

Propozycja Menu impreza firmowa olsztyn

Zupa proszę o wybór jednej zupy:
a) Krem chrzanowy z emulsją bazyliową
b) Żurek z biała kiełbasą, ziemniaki puree, jajko
c) Rosół z makaronem

Danie główne proszę o wybór jednego dania lub określenie ilości poszczególnych dań:
a) Filet z sandacza na musie z brokułów, konfitowane warzywa korzeniowe, ziemniaki gratin, sos winno maślany
b) Polędwiczka wieprzowa w boczku, sos kurkowy, ziemniaki opiekane, miks sałat
c) Pierś z kurczaka supreme, na musie dyniowym, kopytka, warzywa duszone

Deser na półmiskach:
a) Mini Mus chałwowo-kawowy
b) Mini Szarlotka,
c) Mini Sernik
d) Mini beza z mascarpone, 
e) Pana cotta

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka proszę o wybór jednej:
a) Tatar z łososia i avocado z paluchem grissini
b) Carpaccioz buraka, rukola, orzechy włoskie, granat, emulsja ziołowa

Zupa proszę o wybór jednej zupy:
a) Krem Parmentier z białych warzyw z emulsją ziołową
b) Żurek z biała kiełbasą, ziemniaki puree, jajko
c) Rosół z makaronem

Danie główne proszę o wybór jednego dania lub określenie ilości poszczególnych dań:
a) Udko z kaczki konfitowane na modrej kapuście, kopytka, jabłko pieczone z żurawiną, sos Calvados
b) Filet z sandacza na musie z brokułów, konfitowane warzywa korzeniowe, ziemniaki gratin, sos winno maślany
c) Polędwiczka wieprzowa w boczku, sos kurkowy, ziemniaki opiekane, miks sałat
d) Pierś z kurczaka supreme, na musie dyniowym, kopytka, warzywa duszone

Deser na półmiskach:
a) Mini Mus chałwowo-kawowy
b) Mini Szarlotka,
c) Mini Sernik
d) Mini beza z mascarpone, 
e) Pana cotta

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka:
Trio Szefa Kuchni
a) Kurczak marynowany w balsamico
b) Pomidor z musem truflowym
c) Tatar z łososia
d) Paluchy grissini

Zupa proszę o wybór jednej zupy:
a) Krem z dyni
b) Żurek z biała kiełbasą, ziemniaki puree, jajko
c) Rosół z makaronem

Danie główne proszę o wybór jednego dania lub określenie ilości poszczególnych dań:
a) Udko z kaczki konfitowane na modrej kapuście, kopytka, jabłko pieczone z żurawiną, sos Calvados
b) Filet z sandacza na musie z brokułów, konfitowane warzywa korzeniowe, ziemniaki gratin, sos winno maślany
c) Polędwiczka wieprzowa w boczku, sos kurkowy, ziemniaki opiekane, miks sałat
d) Pierś z kurczaka supreme, na musie dyniowym, kopytka, warzywa duszone

Deser na półmiskach:
a) Mini mus chałwowo – kawowy
b) Mini szarlotka
c) Mini sernik
d) Mini beza z mascarpone
e) Panna cotta

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Półmiski zimnych przekąsek:
Antipasti:
a) Cukinia faszerowana ricottą i orzechami 
b) Bakłażan grillowany, spianata, karczoch
c) Pate z  wątróbek drobiowych, chutney z czerwonej cebuli na tostach 
d) Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem

Babeczki z ciasta francuskiego faszerowane:
a) pastą ziołową
b) musem serowym
c) pastą z tuńczykiem

Babeczki z ciasta kruchego faszerowane:
a) Łososiem 
b) Kurczakiem marynowanym
c) Salami

Wybór tatarów na pieczywie żytnim:
a) z łososia
b) polędwicy wołowej

Carpaccio z buraka
Sałatka z falafelem

Półmiski zimnych przekąsek – 65zł/os
Antipasti:
·  Cukinia faszerowana ricottą i orzechami
·  Bakłażan grillowany, spianata, karczoch
·  Pate z  wątróbek drobiowych, chutney z czerwonej cebuli na tostach
·  Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem,
·  Rolada serowa z warzywami

Babeczki z ciasta francuskiego faszerowane:
·   pastą ziołową
·   musem serowym
·   pastą z tuńczykiem

Babeczki z ciasta kruchego faszerowane:
·   Łososiem
·   Kurczakiem marynowanym
·   Salami

Wybór tatarów na pieczywie żytnim:
·   z łososia
·   polędwicy wołowej

Carpaccio z buraka
Sałatka z falafelem
Sałatka Cezar z kurczakiem


Bufet Deserowy – 35zł/OS
a) Mus chałwowo-kawowy
b) Szarlotka
c) Sernik
d) Mini beza z mascarpone i owocami sezonowymi
e) Pana Cotta


Napoje bez ograniczeń 25 zł / os.
a) Woda mineralna z cytryną
b) Lemoniada, sok owocowy
c) Kawa z ekspresu, herbata

Danie Gorące
a) Żurek z białą kiełbasą – 20 zł
b) Flaki wołowe – 25 zł
c) Strogonow wołowy – 30 zł

Tort
a) Tort Śmietanowy z owocami sezonowymi 95zł/kg
b) Tort Szwarcwaldzki 95zł/kg
c) Tort Bezowy z mazurskim serem a’la mascarpone i owocami sezonowymi 300zł/12 osób.
Własny – opłata tortowa 10zł/OS

Alkohole
Alkohole Własne ( wino, wódka )
a) opłata korkowa 20zł/os
b) opłata korkowa 30zł/os. do wykorzystania na barze (piwo, drinki, whisky, rum, gin i inne alkohole)

Alkohole z Restauracji
a) Wódka Stock Prestige 0,5L – 79zł
b) Wino białe lub czerwone 0,75L – 75zł
c) Whisky 0,7L – 160zł