Impreza Firmowa Olsztyn w Loft 2.0
Organizujemy imprezy nawet do 2 w nocy.

Jeśli szukasz idealnego miejsca na organizację imprezy integracyjnej w Olsztynie, to Loft 2.0 Restauracja Olsztyn jest idealnym wyborem! Nasza przestronna i elegancka sala pozwala na zorganizowanie wyjątkowego wydarzenia. Dzięki czemu Państwa impreza firmowa Olsztyn będzie w stylowym i niepowtarzalnym otoczeniu.

Nasi doświadczeni kucharze przygotują dla Państwa wyśmienite dania kuchni europejskiej i światowej, dostosowane do indywidualnych potrzeb i gustów gości. Nasze menu jest zawsze dopasowane do najnowszych trendów kulinarystycznych, a także do sezonowości i dostępności świeżych produktów.

Nasza obsługa jest profesjonalna i zawsze służy pomocą w organizacji, zapewniając, że impreza firmowa Olsztyn, impreza integracyjna Olsztyn będzie pełna satysfakcji i zadowolenie naszych gości. Nasza sala jest również wyposażona w niezbędne urządzenia i sprzęty, takie jak system nagłaśniający, ekran projekcyjny i oświetlenie, aby zaspokoić potrzeby każdej imprezy.

Dodatkowo, nasza lokalizacja w centrum Olsztyna pozwala na łatwy dostęp dla gości. Wszystkie te czynniki sprawiają, że impreza firmowa olsztyn w Loft 2.0 Restauracja Olsztyn będzie niezapomnianym przeżyciem dla Państwa i waszych gości. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji i zarezerwować datę swojej imprezy firmowej. Zobacz jak oceniają Nas nasi goście. Jesteście Państwo ciekawi jak może wyglądać przykładowe ustawienie stolików kliknijcie w link? Jeśli chcieliby Państwo wybrać konkretne dania z naszego menu chętnie je wycenimy.

Mamy Możliwość organizacji oraz rezerwacji parkingu w pobliżu restauracji.

Propozycja Menu impreza firmowa olsztyn

Zupa:
Rosół z Makaronem

Danie Główne:
Sandacz na musie z brokułów, warzywa konfitowane, graten ziemniaczany, sos winno – maślany

Deser:
Mus chałwy z żelem malinowym i granatem.

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka:
Carpaccio z buraka, orzechy włoskie, granat, sos malinowy, ser lazur, rukola

Danie Główne:
Medaliony Wieprzowe w sosie kurkowym, warzywa gotowane oraz ziemniaki opiekane w rozmarynie.

Deser:
Szarlotka z sosem angielskim i bitą śmietaną.

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka:
Tatar z Łososia i awokado z paluchem grissini

Zupa (jedna do wyboru):
Żurek z Białą Kiełbasą, ziemniakami puree i jajkiem.
Krem z białych warzyw z chipsem ziemniaczanym, oliwą truflową

Danie Główne (jedna do wyboru lub określenie ilości poszczególnych dań):
Sandacz na musie z brokułów, warzywa konfitowane, graten ziemniaczany, sos winno – maślany,

Pierś z kurczaka zapiekana z pomidorami, pieczarkami, cebulą i mozzarellą, ziemniaki opiekane, miks sałat,

Deser:
Tarta z kremem cytrynowym i bezą włoską

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka:
Trio Szefa Kuchni
Kurczak marynowany w balsamico 
Pomidor z musem truflowym
Tatar z łososia
Paluchy grissini

Zupa (jedna do wyboru):
Żurek z Białą Kiełbasą, ziemniakami puree i jajkiem.
Krem z białych warzyw z chipsem ziemniaczanym, oliwą truflową

Danie Główne (jedna do wyboru lub określenie ilości poszczególnych dań):
Sandacz na musie z brokułów, warzywa konfitowane, graten ziemniaczany, sos winno – maślany
Medaliony Wieprzowe w sosie kurkowym, warzywa gotowane oraz ziemniaki opiekane w rozmarynie.

Deser:
Sernik mango, bita śmietana, owoce sezonowe, żel malinowy

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka:
Trio Szefa Kuchni
Kurczak marynowany w balsamico
Pomidor z musem truflowym
Tatar z łososia
Paluchy grissini

Zupa (jedna do wyboru):
Zupa borowikowa, kluseczki ptysiowe, oliwa ziołowa
Krem z białych warzyw z chipsem ziemniaczanym, oliwą truflową

Danie Główne (jedna do wyboru lub określenie ilości poszczególnych dań):
Udko z kaczki konfitowane, knedle z jabłkiem, kapusta w czerwonym winie, sos Calvados
Sandacz na musie z brokułów, warzywa konfitowane, graten ziemniaczany, sos winno – maślany
Polędwiczka wieprzowa w boczku, sos kurkowy, ziemniaki opiekane w rozmarynie, warzywa gotowane

Deser:
Mini mus chałwowo – kawowy
Mini szarlotka
Mini sernik
Mini beza z mascarpone
Panna cotta

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Półmiski zimnych przekąsek:
Wybór mięs pieczonych z sosem tatarskim,
Rolada szpinakowa z łososiem,
Rolada serowa z twarożkiem i warzywami,
Carpaccio z buraka
Sałatka Grecka
Sałatka Cezar
Vol – au – venty z ciasta francuskiego faszerowane:
pastą ziołową,
musem serowym
pastą z tuńczykiem

Półmiski zimnych przekąsek – 65zł/os
Antipasti:
·  Cukinia faszerowana ricottą i orzechami
·  Bakłażan grillowany, spianata, karczoch
·  Pate z  wątróbek drobiowych, chutney z czerwonej cebuli na tostach
·  Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem,
·   Rolada serowa z warzywami
Babeczki z ciasta francuskiego faszerowane:
·   pastą ziołową
·   musem serowym
·   pastą z tuńczykiem
Babeczki z ciasta kruchego faszerowane:
·   Łososiem
·   Kurczakiem marynowanym
·   Salami

Wybór tatarów na pieczywie żytnim:
·   z łososia
·   polędwicy wołowej

Carpaccio z buraka
Sałatka z falafelem
Sałatka z wędzonym twarogiem

Bufet Deserowy – 35zł/OS
– Mus chałwowo-kawowy
– Szarlotka
– Sernik
– Mini beza z mascarpone
– Pana Cotta

Danie Gorące
– Żurek z białą kiełbasą – 20 zł
– Flaki wołowe – 25 zł
– Strogonow wołowy – 30 zł

Alkohole
Własne – opłata korkowa 20zł/os lub do wykorzystania na barze 30zł/os
Wódka Stock Prestige 0,5L – 79zł
Wino białe lub czerwone 0,75L – 75zł
Whisky 0,7L – 160zł

Tort
Tort Śmietanowy z owocami sezonowymi 15zł/os (minimum 10 osób)
Tort Szwarcwaldzki 18zł/os (minimum 10 osób)
Tort Bezowy z mazurskim serem a’la mascarpone i owocami sezonowymi 300zł/12 osób.
Własny – opłata tortowa 10zł/OS