Urodziny Olsztyn Restauracja Loft 2.0
Organizujemy imprezy nawet do 2 w nocy.

Zorganizowanie urodzin w restauracji Loft 2.0 to gwarancja niezapomnianych wrażeń dla solenizanta i jego gości. Nasza elegancka i stylowa przestrzeń idealnie nadaje się na przyjęcia zarówno dla małych, jak i większych grup.

Nasze menu zaspokoi gusta najbardziej wymagających smakoszy, a nasz zespół kulinarny z pewnością zrobi wszystko, aby każde danie było dopasowane do indywidualnych potrzeb i upodobań gości. Wszystkie potrawy przygotowywane są z najwyższej jakości składników, aby zapewnić doskonały smak i aromat.

Nasza obsługa jest zawsze przyjazna, pomocna i dba o każdy szczegół, aby goście czuli się wyjątkowo i zrelaksowani. Dodatkowo, w naszej ofercie znajdują się również pyszne drinki i wyborne wina, które z pewnością dodadzą smaku i klimatu każdemu przyjęciu.

Zorganizowanie urodzin w restauracji Loft 2.0 to także możliwość skorzystania z naszych dodatkowych usług, takich jak dekoracje, oprawa muzyczna i wiele innych. Wszystko po to, aby uroczystość była jeszcze bardziej wyjątkowa i dopasowana do indywidualnych potrzeb solenizanta.

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty i zorganizowania urodzin w naszej restauracji. Gwarantujemy, że będzie to niezapomniane wydarzenie dla wszystkich uczestników.

Mamy Możliwość organizacji oraz rezerwacji parkingu w pobliżu restauracji.

Menu urodziny olsztyn Restauracja Loft 2.0

Zupa proszę o wybór jednej zupy:
a) Krem chrzanowy z emulsją bazyliową
b) Żurek z biała kiełbasą, ziemniaki puree, jajko
c) Rosół z makaronem

Danie główne proszę o wybór jednego dania lub określenie ilości poszczególnych dań:
a) Filet z sandacza na musie z brokułów, konfitowane warzywa korzeniowe, ziemniaki gratin, sos winno maślany
b) Polędwiczka wieprzowa w boczku, sos kurkowy, ziemniaki opiekane, miks sałat
c) Pierś z kurczaka supreme, na musie dyniowym, kopytka, warzywa duszone

Deser na półmiskach:
a) Mini Mus chałwowo-kawowy
b) Mini Szarlotka,
c) Mini Sernik
d) Mini beza z mascarpone, 
e) Pana cotta

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka proszę o wybór jednej:
a) Tatar z łososia i avocado z paluchem grissini
b) Carpaccioz buraka, rukola, orzechy włoskie, granat, emulsja ziołowa

Zupa proszę o wybór jednej zupy:
a) Krem Parmentier z białych warzyw z emulsją ziołową
b) Żurek z biała kiełbasą, ziemniaki puree, jajko
c) Rosół z makaronem

Danie główne proszę o wybór jednego dania lub określenie ilości poszczególnych dań:
a) Udko z kaczki konfitowane na modrej kapuście, kopytka, jabłko pieczone z żurawiną, sos Calvados
b) Filet z sandacza na musie z brokułów, konfitowane warzywa korzeniowe, ziemniaki gratin, sos winno maślany
c) Polędwiczka wieprzowa w boczku, sos kurkowy, ziemniaki opiekane, miks sałat
d) Pierś z kurczaka supreme, na musie dyniowym, kopytka, warzywa duszone

Deser na półmiskach:
a) Mini Mus chałwowo-kawowy
b) Mini Szarlotka,
c) Mini Sernik
d) Mini beza z mascarpone, 
e) Pana cotta

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka:
Trio Szefa Kuchni
a) Kurczak marynowany w balsamico
b) Pomidor z musem truflowym
c) Tatar z łososia
d) Paluchy grissini

Zupa proszę o wybór jednej zupy:
a) Krem z dyni
b) Żurek z biała kiełbasą, ziemniaki puree, jajko
c) Rosół z makaronem

Danie główne proszę o wybór jednego dania lub określenie ilości poszczególnych dań:
a) Udko z kaczki konfitowane na modrej kapuście, kopytka, jabłko pieczone z żurawiną, sos Calvados
b) Filet z sandacza na musie z brokułów, konfitowane warzywa korzeniowe, ziemniaki gratin, sos winno maślany
c) Polędwiczka wieprzowa w boczku, sos kurkowy, ziemniaki opiekane, miks sałat
d) Pierś z kurczaka supreme, na musie dyniowym, kopytka, warzywa duszone

Deser na półmiskach:
a) Mini mus chałwowo – kawowy
b) Mini szarlotka
c) Mini sernik
d) Mini beza z mascarpone
e) Panna cotta

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Półmiski zimnych przekąsek:
Antipasti:
a) Cukinia faszerowana ricottą i orzechami 
b) Bakłażan grillowany, spianata, karczoch
c) Pate z  wątróbek drobiowych, chutney z czerwonej cebuli na tostach 
d) Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem

Babeczki z ciasta francuskiego faszerowane:
a) pastą ziołową
b) musem serowym
c) pastą z tuńczykiem

Babeczki z ciasta kruchego faszerowane:
a) Łososiem 
b) Kurczakiem marynowanym
c) Salami

Wybór tatarów na pieczywie żytnim:
a) z łososia
b) polędwicy wołowej

Carpaccio z buraka
Sałatka z falafelem

Półmiski zimnych przekąsek – 65zł/os
Antipasti:
·  Cukinia faszerowana ricottą i orzechami
·  Bakłażan grillowany, spianata, karczoch
·  Pate z  wątróbek drobiowych, chutney z czerwonej cebuli na tostach
·  Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem,
·  Rolada serowa z warzywami

Babeczki z ciasta francuskiego faszerowane:
·   pastą ziołową
·   musem serowym
·   pastą z tuńczykiem

Babeczki z ciasta kruchego faszerowane:
·   Łososiem
·   Kurczakiem marynowanym
·   Salami

Wybór tatarów na pieczywie żytnim:
·   z łososia
·   polędwicy wołowej

Carpaccio z buraka
Sałatka z falafelem
Sałatka Cezar z kurczakiem


Bufet Deserowy – 35zł/OS
a) Mus chałwowo-kawowy
b) Szarlotka
c) Sernik
d) Mini beza z mascarpone i owocami sezonowymi
e) Pana Cotta


Napoje bez ograniczeń 25 zł / os.
a) Woda mineralna z cytryną
b) Lemoniada, sok owocowy
c) Kawa z ekspresu, herbata

Danie Gorące
a) Żurek z białą kiełbasą – 20 zł
b) Flaki wołowe – 25 zł
c) Strogonow wołowy – 30 zł

Tort
a) Tort Śmietanowy z owocami sezonowymi 95zł/kg
b) Tort Szwarcwaldzki 95zł/kg
c) Tort Bezowy z mazurskim serem a’la mascarpone i owocami sezonowymi 300zł/12 osób.
Własny – opłata tortowa 10zł/OS

Alkohole
Alkohole Własne ( wino, wódka )
a) opłata korkowa 20zł/os
b) opłata korkowa 30zł/os. do wykorzystania na barze (piwo, drinki, whisky, rum, gin i inne alkohole)

Alkohole z Restauracji
a) Wódka Stock Prestige 0,5L – 79zł
b) Wino białe lub czerwone 0,75L – 75zł
c) Whisky 0,7L – 160zł