Uroczysty Obiad Olsztyn w Loft 2.0
Organizujemy imprezy nawet do 2 w nocy.

Jeśli zastanawiacie się Państwo gdzie uroczysty obiad olsztyn może zostać zorganizowany to zapraszamy do zorganizowania uroczystego obiadu w Restauracji Loft 2.0! Nasza przestronna i elegancka sala, nowoczesne wnętrza oraz doskonała kuchnia stanowią idealne miejsce na takie wydarzenie.

W naszym menu znajdziecie wykwintne dania, przygotowane z najwyższej jakości składników, które zadowolą najbardziej wymagające podniebienia. Naszym priorytetem jest zawsze świeżość i smak. Oferujemy szeroki wybór dań mięsnych, rybnych oraz wegetariańskich, które z pewnością sprostają Waszym oczekiwaniom.

Nasi doświadczeni kelnerzy dbają o każdy detal, aby uroczysty obiad przebiegł bez zakłóceń. Zadbamy również o odpowiednią oprawę muzyczną, abyście mogli cieszyć się nie tylko pysznym jedzeniem, ale również wspaniałą atmosferą.

Dysponujemy również własnym barem, w którym znajdziecie szeroki wybór alkoholi, koktajli i innych napojów. Nasz barman chętnie doradzi w wyborze odpowiedniego trunku do Waszych dań.

Jeśli chcecie, aby Wasz uroczysty obiad był wyjątkowy i niezapomniany, to Restauracja Loft 2.0 jest miejscem idealnym dla Was! Zapraszamy do kontaktu i rezerwacji terminu.

Mamy Możliwość organizacji oraz rezerwacji parkingu w pobliżu restauracji.

Menu na uroczysty obiad olsztyn

Zupa proszę o wybór jednej zupy:
a) Krem chrzanowy z emulsją bazyliową
b) Żurek z biała kiełbasą, ziemniaki puree, jajko
c) Rosół z makaronem

Danie główne proszę o wybór jednego dania lub określenie ilości poszczególnych dań:
a) Filet z sandacza na musie z brokułów, konfitowane warzywa korzeniowe, ziemniaki gratin, sos winno maślany
b) Polędwiczka wieprzowa w boczku, sos kurkowy, ziemniaki opiekane, miks sałat
c) Pierś z kurczaka supreme, na musie dyniowym, kopytka, warzywa duszone

Deser na półmiskach:
a) Mini Mus chałwowo-kawowy
b) Mini Szarlotka,
c) Mini Sernik
d) Mini beza z mascarpone, 
e) Pana cotta

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka proszę o wybór jednej:
a) Tatar z łososia i avocado z paluchem grissini
b) Carpaccioz buraka, rukola, orzechy włoskie, granat, emulsja ziołowa

Zupa proszę o wybór jednej zupy:
a) Krem Parmentier z białych warzyw z emulsją ziołową
b) Żurek z biała kiełbasą, ziemniaki puree, jajko
c) Rosół z makaronem

Danie główne proszę o wybór jednego dania lub określenie ilości poszczególnych dań:
a) Udko z kaczki konfitowane na modrej kapuście, kopytka, jabłko pieczone z żurawiną, sos Calvados
b) Filet z sandacza na musie z brokułów, konfitowane warzywa korzeniowe, ziemniaki gratin, sos winno maślany
c) Polędwiczka wieprzowa w boczku, sos kurkowy, ziemniaki opiekane, miks sałat
d) Pierś z kurczaka supreme, na musie dyniowym, kopytka, warzywa duszone

Deser na półmiskach:
a) Mini Mus chałwowo-kawowy
b) Mini Szarlotka,
c) Mini Sernik
d) Mini beza z mascarpone, 
e) Pana cotta

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Przystawka:
Trio Szefa Kuchni
a) Kurczak marynowany w balsamico
b) Pomidor z musem truflowym
c) Tatar z łososia
d) Paluchy grissini

Zupa proszę o wybór jednej zupy:
a) Krem z dyni
b) Żurek z biała kiełbasą, ziemniaki puree, jajko
c) Rosół z makaronem

Danie główne proszę o wybór jednego dania lub określenie ilości poszczególnych dań:
a) Udko z kaczki konfitowane na modrej kapuście, kopytka, jabłko pieczone z żurawiną, sos Calvados
b) Filet z sandacza na musie z brokułów, konfitowane warzywa korzeniowe, ziemniaki gratin, sos winno maślany
c) Polędwiczka wieprzowa w boczku, sos kurkowy, ziemniaki opiekane, miks sałat
d) Pierś z kurczaka supreme, na musie dyniowym, kopytka, warzywa duszone

Deser na półmiskach:
a) Mini mus chałwowo – kawowy
b) Mini szarlotka
c) Mini sernik
d) Mini beza z mascarpone
e) Panna cotta

Napoje Bez Ograniczeń:
Woda mineralna z cytryną
Lemoniada
Kawa, Herbata

Półmiski zimnych przekąsek:
Antipasti:
a) Cukinia faszerowana ricottą i orzechami 
b) Bakłażan grillowany, spianata, karczoch
c) Pate z  wątróbek drobiowych, chutney z czerwonej cebuli na tostach 
d) Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem

Babeczki z ciasta francuskiego faszerowane:
a) pastą ziołową
b) musem serowym
c) pastą z tuńczykiem

Babeczki z ciasta kruchego faszerowane:
a) Łososiem 
b) Kurczakiem marynowanym
c) Salami

Wybór tatarów na pieczywie żytnim:
a) z łososia
b) polędwicy wołowej

Carpaccio z buraka
Sałatka z falafelem

Półmiski zimnych przekąsek – 65zł/os
Antipasti:
·  Cukinia faszerowana ricottą i orzechami
·  Bakłażan grillowany, spianata, karczoch
·  Pate z  wątróbek drobiowych, chutney z czerwonej cebuli na tostach
·  Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem,
·  Rolada serowa z warzywami

Babeczki z ciasta francuskiego faszerowane:
·   pastą ziołową
·   musem serowym
·   pastą z tuńczykiem

Babeczki z ciasta kruchego faszerowane:
·   Łososiem
·   Kurczakiem marynowanym
·   Salami

Wybór tatarów na pieczywie żytnim:
·   z łososia
·   polędwicy wołowej

Carpaccio z buraka
Sałatka z falafelem
Sałatka Cezar z kurczakiem


Bufet Deserowy – 35zł/OS
a) Mus chałwowo-kawowy
b) Szarlotka
c) Sernik
d) Mini beza z mascarpone i owocami sezonowymi
e) Pana Cotta


Napoje bez ograniczeń 25 zł / os.
a) Woda mineralna z cytryną
b) Lemoniada, sok owocowy
c) Kawa z ekspresu, herbata

Danie Gorące
a) Żurek z białą kiełbasą – 20 zł
b) Flaki wołowe – 25 zł
c) Strogonow wołowy – 30 zł

Tort
a) Tort Śmietanowy z owocami sezonowymi 95zł/kg
b) Tort Szwarcwaldzki 95zł/kg
c) Tort Bezowy z mazurskim serem a’la mascarpone i owocami sezonowymi 300zł/12 osób.
Własny – opłata tortowa 10zł/OS

Alkohole
Alkohole Własne ( wino, wódka )
a) opłata korkowa 20zł/os
b) opłata korkowa 30zł/os. do wykorzystania na barze (piwo, drinki, whisky, rum, gin i inne alkohole)

Alkohole z Restauracji
a) Wódka Stock Prestige 0,5L – 79zł
b) Wino białe lub czerwone 0,75L – 75zł
c) Whisky 0,7L – 160zł